Xcellerate Internet Services te Zwolle, Overijssel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Noord-Brabant biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder webdesign en ontwikkeling van webapplicaties op maat. Tevens verzorgen wij als hostingprovider een uitgebreid scala aan hostingdiensten: van eenvoudige sites tot uitgebreide applicaties. Onze Apache webservers op Linux bieden uitgebreide mogelijkheden, waaronder PHP, CGI, MySQL en SSL. Daarnaast zorgt ons uitgebreide mailplatform voor veel faciliteiten op het gebied van email. Naast standaard functies als POP, forwarding, autoreply en webmail behoren ook SMS notificatie en relaying (SMTP after POP) tot de mogelijkheden. Naast deze kernactiviteiten worden er aanvullende diensten aangaande content management, streaming audio en SMS services geboden.

Overzicht van zoekwoorden: zwolle, overijssel, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Noord Brabant webdesign, website, websites, ontwerp, websiteontwerp, beheer, websitebeheer, management, websitemanagement, content, online, verbinding, verbindingen, internetdiensten, domeinnaam, domeinnamen, registratie, registraties, nederland, hosting, webhosting, email, emaildiensten, service, sms, webhosting, streaming, gateway, verzenden, provider, hostingprovider

/ Hosting

 

Xcellerate biedt een uitgebreid scala aan hostingproducten. Hosting voorziet in de 'huisvesting' van uw website en bijbehorende faciliteiten als email. De nadruk wordt hierbij gelegd op betrouwbaarheid, veiligheid, stabiliteit en snelheid.

In de woelige wereld van het Internet is het van belang een partner te kiezen die besef heeft van de diverse aspecten die bij hosting om de hoek komen kijken. Niets is zo vervelend als een website die om wat voor reden dan ook (storingen, aanvallen vanaf het Internet, configuratiefouten enz.) onbereikbaar is. Om dit risico tot een absoluut minimum te beperken worden de servers waarop de websites, email-faciliteiten en de diverse aanvullende diensten zijn geplaatst dagelijks gemonitored.

De tijd en aandacht die er in de monitoring en het onderhoud worden gestoken, geven dan ook de gewenste resultaten: De gemiddelde 'uptime' (De tijd dat een server continu aan staat, dus zonder opnieuw opgestart te worden) ligt ver boven de 200 dagen. Ondanks dat wij, gezien de subjectiviteit van de term 'uptime-garantie', deze niet bieden, is de gemiddeld ervaren uptime over de afgelopen jaren 2002 tot en met 2008 99,946%.

Ook snelheid is natuurlijk van groot belang voor de bezoekers van uw website. Met het explosief groeiende aantal breedbandaansluitingen (Kabel/ADSL) is dit aspect alleen nog maar belangrijker geworden. Om deze groei probleemloos aan te kunnen is het van belang om voldoende snelheid te kunnen bieden. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van hoogwaardige hardware en verbindingen. Alle servers zijn geplaatst in het Telecity II datacentrum te Amsterdam en direct verbonden met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), waarop alle gerenommeerde internetproviders zijn aangesloten. Dit resulteert in korte verbindingstijden voor uw Nederlandse bezoekers. Naast deze aansluiting op de AMS-IX, is er tevens een aansluiting met het NL-IX peering netwerk en wordt er tevens gebruik gemaakt van de volgende transits: Carrier 1, Cogent, Netholding en Schuberg Philis (vm. AboveNet) Deze laatste zorgen ervoor dat de verbindingssnelheden onder wat voor omstandigheden dan ook optimaal zijn voor buitenlandse bezoekers.

Ondanks de vele maatregelen die zijn genomen om het risico op een storing zo minimaal mogelijk te houden, kan er natuurlijk altijd wat mis gaan. Het is belangrijk om dit te onderkennen, zodat er alert gereageerd kan worden als er iets onvoorziens zich voor mocht doen. In geval van een storing waarbij dataverlies is gemoeid, zorgt een ingenieus backup-schema er voor dat uw gegevens altijd weer opvraagbaar zijn. Dagelijks worden er volledige backups van de inhoud van uw website en van het emailverkeer gemaakt. Van databases zoals MySQL worden zelfs elk uur backups gemaakt, zodat na een storing altijd de meest recente gegevens beschikbaar zijn.

Inloggen   info

Domein controle   info

Call-back   info

| Contact | Site Map | Disclaimer |
©2004-2007 Xcellerate