Xcellerate Internet Services te Zwolle, Overijssel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Noord-Brabant biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder webdesign en ontwikkeling van webapplicaties op maat. Tevens verzorgen wij als hostingprovider een uitgebreid scala aan hostingdiensten: van eenvoudige sites tot uitgebreide applicaties. Onze Apache webservers op Linux bieden uitgebreide mogelijkheden, waaronder PHP, CGI, MySQL en SSL. Daarnaast zorgt ons uitgebreide mailplatform voor veel faciliteiten op het gebied van email. Naast standaard functies als POP, forwarding, autoreply en webmail behoren ook SMS notificatie en relaying (SMTP after POP) tot de mogelijkheden. Naast deze kernactiviteiten worden er aanvullende diensten aangaande content management, streaming audio en SMS services geboden.

Overzicht van zoekwoorden: zwolle, overijssel, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Noord Brabant webdesign, website, websites, ontwerp, websiteontwerp, beheer, websitebeheer, management, websitemanagement, content, online, verbinding, verbindingen, internetdiensten, domeinnaam, domeinnamen, registratie, registraties, nederland, hosting, webhosting, email, emaildiensten, service, sms, webhosting, streaming, gateway, verzenden, provider, hostingprovider

/ Extra diensten / SMS diensten / Applicaties

 

Integratie van SMS kan applicaties die in uw eigen beheer worden ontwikkeld krachtiger maken en deze extra functionaliteit geven. Dit kunnen zowel webapplicaties zijn als offsite applicaties. Implementatie is mogelijk binnen nagenoeg elk besturingssysteem en/of programmeertaal. De enige voorwaarde is een internetverbinding vanaf de machine waarop uw eigen applicatie draait. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook legio:

Informeer uw klant als de status van een order of reparatie wijzigt

Is de door de klant bestelde fotocamera gearriveerd? Breng deze klant direct op de hoogte dat zijn of haar fotocamera klaar staat. Indien u gebruik maakt van geautomatiseerd klanten- en voorraadbeheer kan een dienst als deze zonder extra handelingen geboden worden.

Reageer alert op reacties van bezoekers op uw website

Een gebruiker/bezoeker van uw website meldt een storing, een probleem of wil direct teruggebeld worden. In dit soort situaties zal het de voorkeur verdienen om binnen enkele minuten te reageren. Feedback van dit soort reacties per email zorgt vaak voor ongewenste vertraging, wat zelfs omzetderving tot gevolg kan hebben. EfficiĆ«nt gebruik van SMS voorkomt dit. 

Verifieer gegevens van een gebruiker door authorisatie per SMS

Een ingelogde klant plaatst binnen uw applicatie of op uw website een bestelling. Om er zeker van te zijn dat u te maken hebt met de juiste persoon stuurt u vanuit uw applicatie of vanaf uw website een code naar het toestel van deze klant. Door deze in de applicatie of op de website in te voeren bent u zeker van de identiteit van de klant.

Waarschuw de systeembeheerder indien een applicatie onvolkomenheden vertoont

Een bij u in gebruik zijnde applicatie maakt verbinding met een database op een externe machine. Indien deze database onbereikbaar is, wordt de systeembeheerder direct op de hoogte gesteld zodat deze maatregelen kan nemen.

Inloggen   info

Domein controle   info

Call-back   info

| Contact | Site Map | Disclaimer |
©2004-2007 Xcellerate