Xcellerate Internet Services te Zwolle, Overijssel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Noord-Brabant biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder webdesign en ontwikkeling van webapplicaties op maat. Tevens verzorgen wij als hostingprovider een uitgebreid scala aan hostingdiensten: van eenvoudige sites tot uitgebreide applicaties. Onze Apache webservers op Linux bieden uitgebreide mogelijkheden, waaronder PHP, CGI, MySQL en SSL. Daarnaast zorgt ons uitgebreide mailplatform voor veel faciliteiten op het gebied van email. Naast standaard functies als POP, forwarding, autoreply en webmail behoren ook SMS notificatie en relaying (SMTP after POP) tot de mogelijkheden. Naast deze kernactiviteiten worden er aanvullende diensten aangaande content management, streaming audio en SMS services geboden.

Overzicht van zoekwoorden: zwolle, overijssel, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Noord Brabant webdesign, website, websites, ontwerp, websiteontwerp, beheer, websitebeheer, management, websitemanagement, content, online, verbinding, verbindingen, internetdiensten, domeinnaam, domeinnamen, registratie, registraties, nederland, hosting, webhosting, email, emaildiensten, service, sms, webhosting, streaming, gateway, verzenden, provider, hostingprovider

/ Actueel / Meldingen

 

Grootschalig onderhoud aan netwerk
7 december 2007

In week 50 en 52 worden er diverse werkzaamheden aan het netwerk uitgevoerd. Dit betreft onder andere het verhuizen van de bestaande Xcellerate servers naar een nieuwe locatie, het in gebruik nemen van een nieuwe, krachtige server voor de websites, het in gebruik nemen van een derde nameserver op een gescheiden locatie (Ede) en het opwaarderen van de verbindingen naar het internet tot 2x 1Gbit vanaf de servers.

De redenen hiervoor zijn een verbetering van de bestaande diensten en voorbereiding op uitbreiding van het dienstenportfolio met colocated, dedicated en streaming services begin 2008.

Inloggen   info

Domein controle   info

Call-back   info

| Contact | Site Map | Disclaimer |
©2004-2007 Xcellerate