Xcellerate Internet Services te Zwolle, Overijssel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Noord-Brabant biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder webdesign en ontwikkeling van webapplicaties op maat. Tevens verzorgen wij als hostingprovider een uitgebreid scala aan hostingdiensten: van eenvoudige sites tot uitgebreide applicaties. Onze Apache webservers op Linux bieden uitgebreide mogelijkheden, waaronder PHP, CGI, MySQL en SSL. Daarnaast zorgt ons uitgebreide mailplatform voor veel faciliteiten op het gebied van email. Naast standaard functies als POP, forwarding, autoreply en webmail behoren ook SMS notificatie en relaying (SMTP after POP) tot de mogelijkheden. Naast deze kernactiviteiten worden er aanvullende diensten aangaande content management, streaming audio en SMS services geboden.

Overzicht van zoekwoorden: zwolle, overijssel, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Noord Brabant webdesign, website, websites, ontwerp, websiteontwerp, beheer, websitebeheer, management, websitemanagement, content, online, verbinding, verbindingen, internetdiensten, domeinnaam, domeinnamen, registratie, registraties, nederland, hosting, webhosting, email, emaildiensten, service, sms, webhosting, streaming, gateway, verzenden, provider, hostingprovider

/ Actueel / Meldingen / Onderhoud

 

Grootschalig onderhoud aan netwerk
7 december 2007

In week 50 en 52 worden er diverse werkzaamheden aan het netwerk uitgevoerd. Dit betreft onder andere het verhuizen van de bestaande Xcellerate servers naar een nieuwe locatie, het in gebruik nemen van een nieuwe, krachtige server voor de websites, het in gebruik nemen van een derde nameserver op een gescheiden locatie (Ede) en het opwaarderen van de verbindingen naar het internet tot 2x 1Gbit vanaf de servers.

De redenen hiervoor zijn een verbetering van de bestaande diensten en voorbereiding op uitbreiding van het dienstenportfolio met colocated, dedicated en streaming services begin 2008.

Sommige van de werkzaamheden zullen invloed hebben op de bereikbaarheid van uw website en/of email. Daarom worden de werkzaamheden voornamelijk in de nachten uitgevoerd. Meer specifieke informatie over de invloed van de werkzaamheden vindt u hier terzijnertijd.

Ingebruikname NS3
Tussen 7 en 9 december is ns3.xcellerate.nl in gebruik genomen voor alle domeinen. Dit had geen gevolgen voor de bereikbaarheid.

Overzetting NS1 in nacht van 12 op 13 december
In de nacht van 12 op 13 december is ns1.xcellerate.nl op de nieuwe locatie in gebruik genomen. Dit had geen gevolgen voor de bereikbaarheid.

Onderbreking bereikbaarheid websites in nacht van 14 op 15 december
In de nacht van 14 op 15 december zullen de websites worden overgeplaatst naar nieuwe hardware. Dit zal tot gevolg hebben dat uw website(s) in de nacht van 14 op 15 december beperkt beschikbaar zal zijn tussen 0:00 en 06:00. (Deze werkzaamheden waren eerder gepland in de nacht van 13 op 14 december)

Onderbreking mailservices in avond van 27 december
In de avond van 27 december zal een vervangende mailserver op de nieuwe locatie in gebruik worden genomen. Dit heeft tot gevolg dat uw email enige uren niet op te halen is in het geval van POP of enige uren niet bereikbaar is in het geval van IMAP. Tevens zal email vertraagd worden afgeleverd in deze periode. De mailservices zijn beperkt beschikbaar tussen 21:00 en 02:00


Onderhoud aan webserver
31 juli 2007, 18:15

Momenteel wordt er noodonderhoud gepleegd aan de harddisk arrays van de core webserver, waardoor FTP momenteel niet beschikbaar is. De verwachting is dat dit onderhoud tot ongeveer 22:00 zal plaatsvinden. Tot genoemd tijdstip kan het tevens voorkomen dat uw website(s) gedurende enkele minuten niet bereikbaar is. Daarnaast zullen de statistieken van uw website tijdelijk niet opvraagbaar zijn. Deze worden wel bijgehouden en worden in de loop van de middag van 1 augustus weer opvraagbaar


Noodonderhoud aan core router
27 januari 2005, 16:37

De komende nacht zal er tussen 06:00 en 06:30 onderhoud worden gepleegd aan de corerouter waarmee onder andere uw website met het internet verbonden is. Reden hiervoor is een ernstig veiligheidslek in het besturingssysteem (JUNOS) van de router (Meer info: http://www.kb.cert.org/vuls/id/409555 )

Binnen de bovengenoemde tijden zullen de diensten gedurende ongeveer 10 minuten niet beschikbaar zijn.


Onderhoud aan netwerk
16 december 2004, 14:45

Deze middag zullen er onderhoudswerkzaamheden worden gepleegd aan enkele vitale onderdelen binnen het netwerk. Dit kan erin resulteren dat uw website zeer korte tijd niet opvraagbaar is

Update 16:35: De onderhoudswerkzaamheden zijn succesvol afgerond.


Upgrade virusfilters
1 december 2004, 13:18

Afgelopen nacht zijn de filters welke worden gebruikt voor spamfiltering op email aangepast. Detectie van spam is hiermee sterk verbeterd, terwijl de kans op valse positieven (Email die onterecht als spam wordt aangemerkt) verder is gedaald tot minder dan 0,1%.

Inloggen   info

Domein controle   info

Call-back   info

| Contact | Site Map | Disclaimer |
©2004-2007 Xcellerate