Xcellerate Internet Services te Zwolle, Overijssel en 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Noord-Brabant biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder webdesign en ontwikkeling van webapplicaties op maat. Tevens verzorgen wij als hostingprovider een uitgebreid scala aan hostingdiensten: van eenvoudige sites tot uitgebreide applicaties. Onze Apache webservers op Linux bieden uitgebreide mogelijkheden, waaronder PHP, CGI, MySQL en SSL. Daarnaast zorgt ons uitgebreide mailplatform voor veel faciliteiten op het gebied van email. Naast standaard functies als POP, forwarding, autoreply en webmail behoren ook SMS notificatie en relaying (SMTP after POP) tot de mogelijkheden. Naast deze kernactiviteiten worden er aanvullende diensten aangaande content management, streaming audio en SMS services geboden.

Overzicht van zoekwoorden: zwolle, overijssel, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Noord Brabant webdesign, website, websites, ontwerp, websiteontwerp, beheer, websitebeheer, management, websitemanagement, content, online, verbinding, verbindingen, internetdiensten, domeinnaam, domeinnamen, registratie, registraties, nederland, hosting, webhosting, email, emaildiensten, service, sms, webhosting, streaming, gateway, verzenden, provider, hostingprovider

/ Disclaimer

 

De website van Xcellerate is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet, maar het kan voorkomen dat niet alle informatie op deze website op een bepaald moment actueel, juist en/of volledig is.

De inhoud van deze website is slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan de informatie - inclusief, maar niet beperkt tot tariefinformatie - worden ontleend. Uitzondering hierop wordt gevormd door de Algemene Voorwaarden van Xcellerate, waaraan rechten kunnen worden ontleend, indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer orders.

Op alle offertes, producten en diensten van Xcellerate zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Xcellerate is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW.

Inloggen   info

Domein controle   info

Call-back   info

| Contact | Site Map | Disclaimer |
©2004-2007 Xcellerate